Boktips: Dress Scandinavian

500x0

Pernille Teisbæk (31) er utvilsomt Danmarks største stilikon, og hun har vært godt synlig i det danske motebildet i over 10 år. Blant annet gjennom sine jobber som moteredaktør i ALT for damerne, deretter Eurowoman, før hun startet egen blogg, Look de Pernille, i 2012.

I likhet med mange andre store motepersonligheter den siste tiden, bestemte hun seg for å legge ned den superpopulære bloggen tidligere i år. På instagram (@pernilleteisbæk) har hun i skrivende stund 417 tusen følgere, og omtaler seg nå som stylist og med-gründer/kreativ ansvarlig hos Social Zoo. I tillegg til å være gravid med sitt første barn, er hun i disse dager også aktuell med boken Dress Scandinavian. En innføring i hvordan du kan få den ikoniske skandinaviske og «less is more»-looken.

Selv har hun uttalt følgende om boken:

«Den er egentlig for alle som vil spice opp garderoben og som ønsker seg den særegne skandinaviske stilen». 

Boken koster kr 176 hos Adlibris.com, og kan bestilles her.

(Foto: Peoples’s Press)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Boktips, Bra dame!, Bra damer tipser!, Inspirasjon, Mote, Stylingtips og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s