Boktips: Lei av å rydde? Ta en Kondo!

Jeg kan ikke tenke meg noe kjedeligere enn å rydde. Men av og til må jeg late som jeg er voksen og ta grep! Kanskje denne boka gjør det litt morsommere?

cover_MagiskOpydnN30_6953

Nå i januar lanserte nemlig Bazar forlag boken Magisk opprydning skrevet av japanske Marie Kondo. Boken kom opprinnelig ut i fjor, og har ligget 50 uker på toppen av bestselgerlisten til New York Times. Til og med den kjente skuespilleren Kate Hudson har uttalt følgende om den: «Dette løfter vårrengjøringen til et helt nytt nivå! Jeg elsker denne boken og prosessen er frigjørende. Tusen takk, Marie Kondo.»

Helt siden hun var liten har visstnok Kondo være opptatt av å rydde og organisere, og hun lever i dag av å være ryddekonsulent med lange ventelister. Samtidig som hun altså er forfatter av suksessboken som er solgt i over 4 millioner eksemplarer. Nå er den oversatt til norsk av Sigrid Hesjevoll, og kan bli din for kr 249 kroner hos blant annet Norli.

Hva er vel mer perfekt enn å starte januar med en skikkelig opprydning? Lykke til! 😉

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s