Skjønnhetstips: Til kamp mot tørr hud!

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, nå som det blir kaldere ute. Men huden min får skikkelig kjørt seg. Tenkte derfor jeg skulle dele noen av mine favoritter, som i hvert fall hjelper meg.Generate.ashxNylig lanserte Emma S. en egen hudpleielinje for sensitiv hud. Fra denne serien finner du blant annet en egen renseolje for tørr og følsom hud. Det kan nemlig være et poeng å bytte ut rensekremen med en olje, som ikke tørker ut huden, men derimot legger igjen en slags beskyttende hinne på den. Renseoljen fra Emma S. koster kr 279 og kan blant annet kjøpes på Kicks.

Generate-1.ashxNok et produkt fra Emma S. Nemlig nattkremen. Denne er ikke ny, og i perioder hvor huden min reagerer på nesten alt, har denne vært helt super. Trikset er nemlig å bruke den  som dagkrem, siden den gir mer fukt enn den vanlige dagkremen. Nattkremen fra Emma S. kan blant annet kjøpes på Vita, der koster den kr 229.

10846608-1381232918-984161Leppepomaden fra Maybelline, Baby Lips, holder hva den lover! Den gir deg kjempemyke lepper som varer lenge. I disse dager bruker jeg den hver eneste dag under leppestiften, noe som fungerer helt perfekt, og forhindrer at leppene sprekker og tørker helt ut. Baby Lips kommer i forskjellige varianter, både med lukt og farge. Min favoritt heter Intense Care, og den kan du kjøpe blant annet på H&M til kr 30.

daily-microfoliant_11-01_590x617

Selv om huden er både tørr og sensitiv, slik som min, kan det være lurt å gi den en lett skrubb med jevne mellomrom, for å få fjernet døde hudceller og få fart på blodsirkulasjonen. Daily Microfoliant fra Dermalogica er et risbasert pudder, som aktivieres når det kommer i kontakt med vann. Den gir huden en lett peeling, men er samtidig så skånsom at den faktisk kan brukes hver dag. Den har en litt stiv pris, men er utrolig drøy i bruk og varer i flere måneder. På Vitusapotekene koster den kr 615.

ultracalming-cleanser_5-01_590x617

Et annet genialt produkt fra Dermalogica, er rensegeléen Ultracalming Cleanser. Samtidig som den renser huden, har den også en avkjølende og beroligende effekt på irritert hud. Den er tilpasset den mest sensitive hudtype, men kan brukes av alle. Hos Blush.no selges den nå med 25% avslag i prisen, og koster kr 296.

nf-fast-absorbing_01

Denne håndkremen har jeg skrevet om før, noe du kan lese mer om her. Men kort oppsummert: den trekker raskt inn, etterlater seg ingen fettete overflate og gjør hendene myke og fine. Hos Vita kan Neutrogena Norwegian Formula kjøpes for kr 40. 94055___00_1

Det er ikke bare ansiktet som trenger å skrubbes en gang i blant! Det samme gjelder for kroppen. Denne bodyskrubben har en deilig duft av sitrus, og gjør huden glatt og myk. Anbefalt bruk er 2-3 ganger i uken. Smoothing & Refinning Body Scrub fra The Body Shop, kr 289.estelle_thild_citrusbloom_bodybutter_top_nok_189Hver gang jeg har dusjet, liker jeg å smøre meg inn med bodylotion som gir masse fukt. En av mine favoritter kommer fra det økologiske merket Estelle & Thild, og er såkalt bodybutter med en deilig duft av sitrus. Sparkling Citrus Bloom Body Butter koster kr 189.biotherm-body-care-baume-corps-400ml_web.jpg_webEn annen favoritt gjennom mange år, er klassikeren fra Biotherm, Baume Corps Oil Therapy. Den inneholder blant annet aprikosolje, og gjør huden supermyk og behagelig. På Vita koster den nå kr 219.

Wella-Repair-TreatmentIkke glem håret i kulda! Enten du bruker lue eller ikke, så blir håret ofte både tørt og livløst. I det siste har jeg sverget til hårkuren Repair Treatment fra Wella, som jeg i perioder bruker nesten hver dag som balsam. Noe som gjør at håret ser både sunt og fint ut. Og det beste av alt, den skal bare virke i 1 minutt! ❤

hihiptjmlmoakyqarz_thumb_440_329

Oljer er ikke bare godt for huden, det er også helt supert å ha i håret. En av mine favoritter er Real Control Slim Supreme fra Redken. Noen ganger prøver jeg å bare la håret lufttørke, så ikke det skal bli så slitt av all føningen. Mens det tørker har jeg i noen dråper olje, sånn ca fra midten av håret og ut mot tuppene. Jeg har lært at man ikke bør ta det i hodebunnen, da dette fort bare kan se fett ut. Husk at det ikke er mange dråpene som skal til! Dette både roer ned et brusete hår, og får det til å se både blankt og sunt ut. Kan kjøpes i utvalgte frisørsalonger.

(Foto: Produsentene)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s