Stylingtips: Strømper til den lille sorte

Lurer du på hva slags strømper som passer aller best til den lille sorte (kjolen)? Det lurte journalisten fra Klikk Mote også. Sånt blir det sak av. To andre moteeksperter og jeg uttaler oss om akkurat det i denne saken fra Detnye.no. Jeg gjør med andre ord et slags comeback for magasinet jeg jobbet i tidligere 😉

Skjermbilde 2015-12-12 kl. 11.25.49

Les hele saken her.

PS! Det som ikke kom fram i saken, og som er et annet utrolig bra tips, er alltid å ha med en ekstra strømpebukse i veska. Spesielt om du går for de helt tynne variantene. Få ting er mer turn off enn en raknet strømpebukse utover kvelden på julebordet.

OG! Dersom du trives best i tynne strømper, men synes det blir fryktelig kaldt med minusgrader ute. Ta på deg en tykk strømpebukse utenpå, gjerne med litt ull i, på vei til festen, og så sniker du bare denne av når du kommer fram. Med mindre du er så heldig å bli kjørt fra dør til dør 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s