Cecilie Melli = bra dame!

Du har kanskje hørt navnet før? Cecilie Melli er forlengst en veletablert norsk designer, som har designet under eget navn siden 2004. Siden den gang har hun bygget seg opp en solid fanskare, og er en rekke artister og skuespilleres favorittvalg når de skal vise seg på den røde løperen, holde julekonserter, opptre på tv eller tilsvarende. Så du har garantert sett opptil flere av hennes flotte kreasjoner. Hennes varemerke er utvilsomt de lekre kjolene. Enten det er til festlige lag eller bryllup. Og akkurat det siste er noe hun har satset stadig mer på.

I går var jeg så heldig å få møte henne for en liten prat og omvisning i det nye showrommet hennes, bla litt i de lekreste kjoler og få titte på de nye smykkekolleksjonene for våren. Den sprudlende designeren får meg alltid i godt humør, og vi var innom både livet, kjærligheten og spennende tanker om fremtiden. Cecilie tror og håper at vi er på vei over i et samfunn med mer fokus på varme, glede og glade farger. At det i disse dager føles kaldt å kle seg i sort og grått, og at vi trenger å tenke nytt, møtes på nye måter og tenke annerledes, ikke minst for å lykkes som designer. Jeg heier på norsk design! At hun i tillegg er en bra dame, er en deilig ekstra bonus ❤

Ta en titt innom siden hennes om du går i giftetanker, drømmer om en lekker festkjole eller er på jakt etter noe stilig tilbehør til julekjolen: www.ceciliemelli.com eller stikk innom butikken i Nedre Slottsgate 15, om du er i Oslo.

Her får du en liten smakebit på noen av kunstverkene hennes:

D4M_6890-Edit-300x450Lookbook_03-300x450prairie-rose_f_hi-300x428Patchouli_romantique_177-300x399

PS! Jeg har fremover lyst til å tipse bra damer om tips fra bra damer, og kan røpe at Cecilie elsker Shape Up-strømpene fra Lindex, som visstnok skal gi deg perfekt rumpe. Enten det er under buksa eller kjolen! Sånt liker vi ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s