Paris – mon amour! <3

Processed with VSCOcam with b5 preset

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært i Paris, og hvor mange gode minner jeg har fra denne byen. Å si at Paris er byen i mitt hjerte, er ingen underdrivelse. Det var med stor sorg jeg mottok nyheten om de forferdelige terrorangrepene som fant sted i går kveld. Mine tanker går i dag til alle som er rammet av disse uforståelige handlingene. Jeg var selv i Paris 22. juli 2011, da tragedien rammet oss her hjemme. Nå er rollene byttet om. Jeg håper franskmennene klarer å møte hatet med kjærlighet, slik som vi gjorde den gangen. Å ta hevn er ikke løsningen. Ta ekstra godt vare på hverandre i dag!

Paris – je t’aime! ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s