Inspirasjon til en morsommere hverdag!

Et merke som stadig gir meg masse deilig inspirasjon, er amerikanske J. Crew. Jeg digger hvordan de setter sammen nye og spennende kleskombinasjoner, gjerne med en uventet eller morsom vri. De mikser glatt både farger og mønster, kvaliteter og stiler. J. Crew er definitivt et merke verdt å merke seg, om du ønsker å skille deg litt ut og trenger tips til hvordan. Se bare her! ❤

2015oct-womens-wtw-img3-1

Loosen up! Et stilig jobbantrekk med hvite tøysko til, er et godt eksempel på hvordan gjøre den klassiske dressen et par hakk mer avslappet. Legg også merke til det ledige skjerfet som bare henger litt tilfeldig rundt halsen!

201510oct-lwl-final-img5c

Søtt & salt! Et feminint og delikat antrekk som ikke blir altfor sukkersøtt. Fargespettene i strikkegenseren og skoene med slangeskinnsmønster, sørger for å gi antrekket en ekstra edge.

201510oct-lwl-final-img1c

Add some print! Et enkelt og minimalistisk antrekk som fort kunne blitt monotont og kjedelig. Men med tilbehør i dyreprint, blir det jo alt annet enn akkurat det!!!E0041_EF2842_d4

Glam it up! Glitter er ikke kun forbeholdt fest! En perfekt måte å innføre et hint av glam i hverdagen, er å putte på et par glitterpumps. Dessuten er det en svært uventet vri på et ellers så klassisk og elegant antrekk.E0778_BL8133_d4

Mix & match! Det er fort gjort å tenke at ett mønstret plagg holder, men holder du deg til samme fargeskala, er det fritt frem for også å mikse forskjellige mønster for en morsom vri.

E0795_RD5529_d4

Spill på kontraster! Rødt og blått står i temmelig sterk kontrast til hverandre, og vil garantert gjøre at du skiller deg ut i mengden. Vanligvis ville man kanskje ha valgt røde pumps til et sort eller nedtonet antrekk, men hvorfor ikke gå nye veier og prøve ut nye fargekombinasjoner?2015oct-bracelet 2015oct-earring02

Pimp it up! En grå genser blir alt annet enn kjedelig med et fargerikt armbånd eller noen store øredobber til. Men husk at det holder lenge å tilføre ett overdimensjonert smykke – to make a statement!

(Foto: http://www.jcrew.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s