Bra dame: Aurora Aksnes!!

a2b320f49996a8cbaf264f925d7601e7

a977d1985f4d72fbd94dc331a26aefd5Altså, egentlig er hun vel for ung til å kunne kalles dame, men for en personlighet, for en stemme!!! 19 år gamle Aurora Aksnes er i ferd med å ta Europa med storm. Forrige lørdag spilte hun for et utsolgt(!) Rockefeller, hennes aller første klubbkonsert i Norge. Bare det i seg selv er jo en bragd! Tidligere har hun spilt på flere festivaler, og i utlandet, men altså aldri tidligere en hel klubbkonsert her hjemme. Og hvilken konsert!! Jeg var så heldig å være der, og opplevelsen sitter i meg ennå. Den lille jenta med den store, nesten sakrale stemmen bergtok både meg og alle andre i salen. Jeg er så glad for at folk kjente sin besøkelsestid, og fikk med seg denne stjernekometen. For at hun kommer til å bli stor, er jeg ikke det minste i tvil om. Hun har stilen, personligheten – og selvfølgelig det aller viktigste, den unike stemmen!! Jeg vil ikke nøle med å kalle henne den nye Susanne Sundfør. Kanskje bare enda litt bedre. Da hun rundet av det hele med sin tolkning av Life on Mars, den legendariske David Bowie-låten, begynte jeg å gråte. Så sterkt og bra var det. Legger ved et opptak av den under her. Ikke det aller beste, men dere får forhåpentligvis et lite inntrykk. Legger også ved et par av hennes allerede store hits. Merk dere navnet – og god fornøyelse! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s