Hei, høsten!

fe6ae0d365ff367bd9070c591e9b6c6a

Skulle du sett! Da skriver vi jammen meg 1. september allerede. Selv tilbragte jeg deler av både lørdagen og søndagen utendørs. Temperaturen var så absolutt en fin sommerdag verdig, men lufta er i endring og har et kaldere drag over seg. Det er noe med høsten som sommer’n aldri får, altså! Og jeg bare elsker det ❤

Velkommen september! Måtte du bli en bra en!

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Inspirasjon og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Hei, høsten!

 1. Eg nekter å akseptere at september er her allerede! Dette innlegget gjorde meg bare trist 😛

  Liker

  • BRA DAMER! sier:

   Oj da, ikke meningen å gjøre noen triste her!! Jeg er som du har skjønt stor fan av høsten, så klarer ikke helt å styre min begeistring. Men er fullstendig klar over at veldig mange ikke deler den samme entusiasmen. Håper du kanskje finner andre innlegg på bloggen som inspirerer deg mer! Ha en fin september, likevel! Klem fra Vibeke 🙂

   Likt av 1 person

   • Hehe 🙂
    Eg er stor fan av hausten eg og, men akkurat i år kom den litt før eg var klar! 😛
    Nyt hausten litt for meg og! Eg skal prøve å innbille meg at det er sommer nokon dager til, sjølv om det er vanskelig når ein sitter inne i genser, ullgenser og verdas tykkaste flecejakke! Godt nokon klarer å nyte det!
    Ønsker deg og ein minst like fin september!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s