Boktips fra bra damer!

I et tidligere innlegg om alt som er bra med høsten, skrev jeg blant annet at høsten også kan være en ny start (etter sommeren). Er du en av dem, akkurat som jeg, som noen ganger synes det kan være litt tungt å komme i gang? Eller kanskje du bare rett og slett trenger et realt spark bak? Da er kanskje en av disse bøkene noe for deg!

Den ene, Operasjon Sjølvdisiplin, skrevet av Agnes Ravatn, oppfordrer deg til å ta grep, kutte ut mye av døtiden du bruker til å sjekke facebook eller andre sosiale medier, i stedet for faktisk å gå løs på jobben eller treninga som venter på deg. På sin humoristiske og underfundige måte belyser hun forskjellige teknikker som kan benyttes, ikke minst refererer hun til historiske forskerprosjekter for å belyse hvordan viljen og selvdisiplinen vår faktisk fungerer. Interessant, underholdende og tankevekkende på samme tid!0-1

Den andre boken, The golden year, er skrevet av de svenske søstrene Hannah Windell og Amanda Schulman. Det hele startet i Sverige med podcasten, Fredagspodden, hvor de snakker om og deler erfaringer om hverdagslige ting som angst, mislykkede kjærlighetsforhold, terapi, venner, familieliv og karriere. Podcasten har vokst seg til å bli en av Nordens største, med 300 000 lyttere i uken. Noen av disse tingene videreføres i boken The golden year, som skal være en slags veiviser og inspirasjon til alle som vil ta kontrollen over sitt eget liv. Kort fortalt handler den om hvordan du kan rense ut alt som ikke er så bra og endre det til det bedre, enten det handler om parforholdet, venninneforholdet, mental helse eller jobben.

The-golden-year_product_full

Begge bøkene selges i flere bokhandlere, deriblant hos Ark.no til henholdvis kr 259 og kr 262 per stykk.

Hva sier du, skal dette kanskje bli ditt Golden Year? Jeg heier på deg!!! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s