En genial makeup-app!

På fredag startet jeg dagen på Astrup Fearnley-museet. For anledningen handlet det ikke om kunst, men om lanseringen av den nye mobilappen til L’Oréal, Makeup Genius. Appen er gratis å laste ned, og ved å holde telefonen opp som om du skulle til å ta en selfie, kan du kjapt «prøve på» forskjellige makeup-looker eller forskjellige leppestifter, øyenskygger osv. L’Oréal samarbeider også med Vita, slik at du kan bestille det du måtte ønske av produkter via appen. Jeg må innrømme at det er ganske gøy å se hvordan ansiktet forandrer seg med forskjellig slags makeup på. Appen er nå tilgjengelig i App-store.

Her kommer en liten demo-video:

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s