Ut på nye eventyr!

8850c71d176b04292a1e5cfce46c5c6f

I serien Vibeke gjør ting hun ikke kan, har vi nå kommet til: Fottur i Pyreneene!!!

Jepp, du leste riktig! I morgen tidlig sitter jeg på flyet til Barcelona. Derfra går ferden med leiebil til Pyreneene vest, for så å tilbringe de fire neste dagene i den spanske fjellheimen. Er mildt sagt spent. Men gleder meg helt utrolig mye. Er vel mest redd for å bli avslørt i løpet av noen timer, selv om jeg har ligget i trening en stund for å forsøke få opp formen. Om jeg har klart det, vil jo vise seg 😉

Bonusen etter fire dager, er fire nye dager i selve Barcelona på et standsmessig hotell. Da blir det sol, sjø, strand, kultur, byliv, god mat, vin og det gode liv.

Men først må jeg overleve Pyreneene…

Følg med, følg med i neste episode!!!!

Vi snakkes når jeg er vel hjemme igjen!! ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s