(Sc)rub it in!!!

Jeg har en ny favoritt på badet, nemlig kroppsskrubben Sparkling Citrus Bloom fra det økologiske, svenske merket Estelle & Thild. Ikke bare dufter den utrolig friskt og godt, den har også akkurat passe grove «korn» som løser seg opp mens du skrubber, og etterlater en slags voksaktig «hinne» på huden. Noe som gjør at du egentlig ikke trenger å ta på ekstra bodylotion etterpå. Med mindre du er veldig tørr i huden. Perfekt nettopp i disse dager, hvor vi snart skal flashe leggene igjen, og det er på tide å gi bena en skikkelig omgang. Me like!!!! 

estelle_thild_citrusbloom_bodyscrub_2_nok_189

Veiledende pris, kr 189.

(Foto: Produsenten)

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Shopping, Skjønnhet og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s