Agnes Ravatn = bra dame!

Jeg har i det siste blitt fullstendig hekta på Agnes Ravatn. Det begynte helt tilfeldig med Veke 53, og deretter gøyv jeg løs på Fugletribunalet som besatt (som hun også vant P2-lytternes romanpris for i 2012). Og jeg vil bare ha mer! Så dersom du ikke har noe imot å lese på nynorsk, anbefaler jeg denne dama på det varmeste.  Det er vel verdt det, og mer til! Og tenk, hun er bare 32. Helt utrolig!!! I disse dager settes forøvrig Fugletribunalet opp på Det Norske Teatret også. Noe du kan lese mer om her. Jeg sier bare heia dyktige norske forfattere! Heia bra damer som Agnes!!! ❤

9788252183238-ny.ashx

 

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Boktips, Bra dame! og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Agnes Ravatn = bra dame!

  1. Frutunheim sier:

    Tusen takk for tips. Håper noen av dem ligger på eBokbib som er bibliotekenss e-bok app.jeg trenger en ny bok nå.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s