Agnes Ravatn = bra dame!

Jeg har i det siste blitt fullstendig hekta på Agnes Ravatn. Det begynte helt tilfeldig med Veke 53, og deretter gøyv jeg løs på Fugletribunalet som besatt (som hun også vant P2-lytternes romanpris for i 2012). Og jeg vil bare ha mer! Så dersom du ikke har noe imot å lese på nynorsk, anbefaler jeg denne dama på det varmeste.  Det er vel verdt det, og mer til! Og tenk, hun er bare 32. Helt utrolig!!! I disse dager settes forøvrig Fugletribunalet opp på Det Norske Teatret også. Noe du kan lese mer om her. Jeg sier bare heia dyktige norske forfattere! Heia bra damer som Agnes!!! ❤

9788252183238-ny.ashx

 

 

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s