Rehab for huden!

Nå vet jeg ikke hvor festlig eller hard helgen din var, men kanskje det er på tide med en aldri så liten rehab for huden? Helena Rubinstein lanserte nylig serumet som har nettopp det som formål. Det skal virke om natten og gi huden ny glød, samt tilføre ekstra antioksidanter, mens du sover. Genialt!

Rehab (1)

Powercell Skin Rehab fra Helena Rubinstein, kr 1145.

Uansett om du velger dette, eller har en annen favoritt, jeg har stor tro på at serum har noe for seg. Det inneholder mer konsentrerte virkestoffer enn for eksempel en krem. Og for noen kan det ha god effekt å bruke først serum, deretter krem oppå. For eksempel om huden din er skikkelig tørr etter en lang vintersesong, og trenger litt hjelp til å gjenopprette fuktbalansen. Spør gjerne i et parfymeri om hvilken type som passer din hud best! NB! For maks utbytte, bør serum alltid påføres nyrenset hud!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s