Ting skjer!

18962de01a651d20ce251c746253e04b

Det kan virke som om bloggen ligger nede med knekt rygg for tiden. Virkelig ikke meningen, men det skjer litt for mye annet om dagen som må prioriteres. Bare fine ting, da! 😉 Forrige uke, for eksempel, var en skikkelig jubeluke i familien vår. Med pappa som fylte 70 forrige lørdag, sønnen min som ble 18 på onsdag, og sist, men ikke minst, konfirmasjon til min datter i helgen.

Men jeg håper du fyller tiden med noe fint, og har en fin ny vår. Akkurat som jeg!

Plutselig tilbake med mer! ❤

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Bloggen og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s