Ti på topp er tilbake!

Juhuu! Da er Ti på topp tilbake. Ikke et øyeblikk for tidlig! Her kommer ti favoritter verdt å merke seg akkurat nå! 16_LOOK_SU15_NN_41631. Sommerfin kjole

Plutselig ble det sommertemperaturer her på østlandet. Det kom litt brått på. Og da melder jo det evige spørsmålet se: What to wear? Jeg har liksom ikke rukket å hente fram sommerklærne riktig ennå. Om du er klar for å investere i litt nytt for sesongen, kan du vurdere denne omslagskjolen fra Noa Noa. Superfin og i et flatterende snitt for veldig mange fasonger. Lindex-Spring-accessoarer-2015-7-199NOK.jpg 2. Hat-trick

Gjør antrekket komplett med en stråhatt på toppen! Denne herreinspirert panamahatten, er super både til kjole- og bukseantrekk. Selv går jeg ofte i capser, gjerne litt baggy, når jeg har dårlig tid og ikke gidder styre med håret. Men hattekoden har jeg liksom aldri helt klart å knekke. Så mitt tips til deg: Kler du hatt og liker å bruke det, så kjør på! En hatt er ofte prikken over i-en, og vil gjøre et hvilket som helst antrekk mer spennende. Ikke minst utstråler det en helt egen attitude, for deg som våger! Denne kommer fra Lindex og koster kr 199. 8055_Long1_14-23. Helmax

De fotside maxikjolene er tilbake for fullt. En trend helt i tråd med den store 70-talls bølgen som er over oss, og som visstnok ikke har tenkt å gi seg med det første. Ikke minst er fotside kjoler helt genialt, før du har rukket å opparbeide litt farge på bena. Jeg falt helt for denne hippivarianten fra H&M til kr 599. Mangler bare stråhatten på toppen, eller blomsterkrans i håret, og noen brune eller hvite sandaler til.

1684001020_1_1_1 4. Flate, høye sandaler

Og når vi først er inne på det mye omtalte 70-tallet, kan jeg slenge med et stalltips til. De lange gladiator- eller romersandalene, er noe av det heteste å bli sett med på bena denne sommeren. Kanskje ikke en skotrend som passer for alle, men som med alt annet trenger man kanskje bare litt tid til å venne seg til det? Og er det en ting jeg har lært meg, er det aldri si aldri! 😉 Sandal som vist over er fra Zara, og koster kr 1199.

43023585_CU_D8 43075001_CU_D8 5. Brune skuldervesker

En annen trend som har hentet inspirasjon fra det berømte tiåret, nemlig de brune skulderveskene, gjerne i skinn. Jeg falt helt for disse to fra Mango.com (kr 229 og kr 299), som har akkurat passe størrelse. Ikke minst er det en lekker kombinasjon mot blått denimstoff, gjerne bare med en enkel, hvit eller blå skjorte til. YSL-Jaune-Babouche1-600x600

6. Fortsatt kult! 

Den gule fargen brer stadig om seg. Nå skal vi også ha den på neglene! I hvert fall finner du en superlekker gulfarge fra YSLs sommerlook, som heter Jaune Babouche, nr. 62. En farge som kommer til å bli lekker mot solkysset sommerhud.

0e6e14dfa1877ae2c047aa65c3b931f9 cc6d796c40498782c15e2b21be6db687

7. Hvite blonder

Det blir ikke mer romantisk og sommerlig enn dette. Flere visninger for vår/sommer hadde hvite blondedetaljer og -plagg i kolleksjonene sine. Over noen bilder fra italienske Valentino sitt show. Valentino er jo forøvrig en av Mette Marits favorittdesignere, så hvem vet, kanskje får vi se henne i en hvit blondekreasjon etter hvert? Uansett, hvite blonder blir aldri feil når sommeren er her.

2485295679_6_1_18. Fram med stuttbuksene

Nå er det på tide å finne fram de korte buksene igjen. Og kanskje har du investert i noen nye allerede? Style dem med noen klassiske pumps til, eller noen enkle sandaler. Jeg liker ofte å spille på kontraster, og bruke penbukser sammen med for eksempel Converse eller tilsvarende. Noen hvite Superga eller andre tennisliknende sko, er et annet hett tips. Akkurat nå drømmer jeg om noen nye røde bukser, siden jeg har slitt ut mine gamle favoritter. Røde bukser fra Zara, kr 399.

Indiska_8817942036510_mai  9. Uteliv

Siden jeg også jobber en del med interiør om dagen, merker jeg at jeg skulle ønske jeg hadde en fargerik og lekker uteplass. Det vil si, uteplass har jeg, men så veldig lekker er den dessverre ikke. Kanskje på tide å ta grep? Jeg blir i hvert fall veldig inspirert av den litt bohemaktige og fargerike stilen som du finner akkurat nå hos Indiska, som vist på bildet over.

dbf8854b875c08f25dbd005734bbce83

10. Kirsebærblomster

Sakura kalles den, blomstringen av kirsebærtrærne i Japan. Og hvert år trekker japanerne ut i parkene for å feire denne begivenheten. En gang må jeg bare oppleve den, altså! For kirsebærtrær som blomstrer, er noe av det vakreste jeg vet om. Men akkurat nå trenger vi ikke dra helt til Japan. Jammen har det ikke så smått begynt å blomstre her hjemme noen steder også. Og det allerede i april!!! Hurra! ❤

(Foto: Produsentene og Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s