Hurra for mai!

0e3f785593ddd6e84894fed21865ae67

Hurra for mai!!! For tiden da nytt liv spirer og gror. For bjørkesprett, syrin og kirsebærblomst. For uteliv og grillsesong. For jordbær og bobler i glasset. For fuglekvitter og sommerfugler i magen.

Til de av dere som måtte lure på hvorfor jeg har vært så stille i det siste: Jeg er rett og slett forelsket ❤ En fantastisk følelse. Jeg føler meg så utrolig heldig. Og ydmyk. En ny vår. Bokstavelig talt!!!

Og da er det bare å innse at det blir litt dårlig med blogginnlegg akkurat nå. Jeg beklager det! Tiden strekker rett og slett ikke helt til. Noen ganger må man bare gripe sjansen og prioritere de viktige tingene i livet. Men jeg er plutselig tilbake med mer! Jeg lover!!!

Håper du har det fint du også, hvor enn du er i verden! Og fyller dagene med fine ting.

Ta vare på hverandre!!! ❤

(Foto: Pinterest.com)

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s