– Jeg liker ikke ordet anti (age), det føles litt negativt!

Jeg har jo lovet dere et intervju med den svenske supermodellen Emma S., som gikk fra å være supermodell både på catwalken og foran kamera, til å lansere sin egen hudpleielinje. Og her kommer det! Fritt oversatt til norsk etter beste evne 😉

images      Emma Wiklund_skum

Hva fikk deg til å satse på hudpleie? 

– Jeg har alltid vært interessert i hudpleie, mye fordi jeg gjennom mange år jobbet som modell og selv hadde problemer med huden i perioder. Da jeg bodde i Paris fikk jeg hjelp av en dermatolog og råd om hva slags produkter jeg skulle bruke, og hvor viktig bra hudpleierutiner og sikre ingredienser er. Det er også slik jeg har utviklet Emma S, utifra mine egne erfaringer og hudproblemer.

Hva er dine ambisjoner fremover? Vil det for eksempel dukke opp makeup-produkter også?

– I dag finnes Emma S. i Sverige, Norge og Finland. Jeg ser gjerne at merket vokser også utenfor Skandinavia og innen flere ulike områder. Makeup er jo superkult, det også!

Anti-age er jo et navn vi ofte hører om når det kommer til produkter for en voksen hudtype. En del av hudpleieserien din har du kalt Ageless. Hva ligger i det?

– Jeg liker ikke ordet anti… Det føles litt negativt. Vi blir jo faktisk eldre, enten vi vil eller ikke, og det skal vi sette pris på i stedet for. Ageless ble derfor et mer passende navn, synes jeg. Emma S. Wiklund 2013 Hva er dine beste skjønnhetstips? Noen hemmeligheter du kan dele med oss? 

– Å ha en ren og frisk hud med fin glød. Derfor skal man være nøye med rengjøring morgen og kveld. Selv mener jeg at en enzympeeling er nøkkelen til en vakrere hud! Et minutt, en gang i uken. En enzympeeling tar bort døde hudceller uten å skade din friske hud, i tillegg forbereder den huden for andre produkter og gir en superfin glød. Et must for frisk og fresh hud. Og så skal man ikke glemme å tilføre huden ektra fukt gjennom et serum, dagkrem og nattkrem.

Hvilket er ditt favorittprodukt fra Emma S.-serien? 

– Oj, så vanskelig… Jeg sier  Enzyme peeling og Ageless daycream med SPF 15. Den dagkremen kan jeg ikke klare meg uten, fordi den gir masse fukt, glød og solbeskyttelse, samt forminsker porene litt og forbedrer elastisiteten.Emma S. Wiklund 2010 Og hvilket makeup-produkt har du selv alltid med deg i vesken? – Jag har alltid med meg min Chanel concealer, Corrector Perfection, Benefits Pore Minimizer og YSLs brune maskara, Volume Effet Faux Cils – waterproof.

_6211435The_POREfessionalUnknown-1

Helt til slutt, bloggen min heter jo Bra damer! Har du selv en bra dame du beundrer eller lar deg inspirere av? 

– Melinda Gates synes jeg gjør en utrolig fin jobb med stiftelsen som hun har sammen med sin mann, Bill Gates.

818d21f49056bf7dadeeb296d48f61f5

PS! Emmas produkter selges i Norge både på Vita og utvalgte Boots-apotek.

Og nei, dette innlegget var ikke sponset 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s