Ny måned, nye muligheter!

2d32e8a0dbebf9d07d02569bd4eecd9b

Hver årstid, sin sjarm? Selv er jeg usannsynlig glad i høsten, men må jo innse at den nærmer seg slutten. Nå krysser jeg fingrene for en ikke altfor kald, men fin november. Selv om den akkurat i dag startet med regn, grått vær og tåke. Desto større grunn til å kose seg inne, med andre ord 😉 Ønsker dere alle en fortsatt nydelig helg, og en fin-fin ny måned. Håper den blir god. From Kolbotn with love ❤

(Foto: Pinterest.com)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Inspirasjon, Noen tanker og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s