Fra supermodell på catwalken til hudpleie-ekspert!

images

I går la jeg ut musikkvideoen Too Funky med George Michael. I den ikoniske videoen fra 1992 dukker den ene supermodellen etter den andre opp på catwalken, mens de slåss om å få mest mulig oppmerksomhet. Vi snakker blant annet Linda Evangelista, Nadja Auermann, Tyra Banks, og ikke minst svenske Emma Sjøberg. Med andre ord, noen av de største og mest kjente supermodellene tilbake på 90-tallet. Faktisk dukker Emma opp i hele tre forskjellige antrekk i løpet av videoen, og jeg kunne ikke dy meg da jeg møtte henne for et par år siden, men måtte bare spørre: Hvordan i all verden havnet hun der? Hvorpå hun kunne røpe at hun på den tiden var en av designer Thierry Muglers favorittmodeller, og flere av kostymene som hun bærer (i musikkvideoen), rett og slett var spesialsydd nettopp til henne. Først dukker hun altså opp i et motorsykkelinspirert korsett (bildet over), deretter i et sølvkorsett med matchende hjelm, og helt til slutt er det Emma som kryper oppover gelenderet og sier: Would you like me to seduce you? (For de av dere som kjenner videoen godt). Jeg husker jeg elsket den fra første gang jeg så den, og aner ikke hvor mange ganger jeg har sett den siden.

Men det var ikke musikk dette skulle handle om! For til tross for at Emma Sjøberg (46), nå gift Wiklund, fortsatt er en ettertraktet modell, har hun de siste årene gjort stor suksess med sin egen hudpleielinje, under navnet Emma S. For bare noen uker siden var jeg en tur på apoteket for å skaffe meg ny rens og fukt, siden huden min allerede har begynt å kjenne på en årstid i endring. Og med kaldere luft ute + tørr luft inne = veldig tørr og sinna hud. Siden jeg i tillegg har en svært sensitiv hudtype, er det mye jeg ikke tåler. Jeg kjente til produktene fra Emma S. fra tidligere, og ble veldig glad for å se at de nå også selges på apoteket. Så med meg hjem i posen ble både ansiktsrens, nattkrem og øyekrem. Noe jeg ikke har angret på. Jeg liker det minimalistiske designet, og digger at produktene ikke er så dyre, at de lukter godt, og ikke minst – at de faktisk fungerer. Så lettere inspirert, tok jeg kontakt med pr-byrået som representerer Emma S. i Norge, og spurte om å få et intervju med henne. Det fikk jeg!! Hvordan det gikk, kan du lese mer om i morgen! 😉

Emma Wiklund_skumTo be continued …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s