Hurraaaa!!!

e6d472335c38bf7327b5dfdf1f8f4e3d

I går fant jeg helt plutselig og veldig uventet årets første kastanjer. Jeg var på vei til vernissage hos Galleri 69, for å se den morsomme og dyktige kunstneren Astrid Runde Saxegaard. Og der, i bakgården utenfor galleriet, lå de. Helt ferske, nyklekket og fine. O’ lykke!!! Ble jo så glad, og plukket lommene fulle. Jeg har nemlig hørt at kastanjer bringer lykke. Og det vil jeg jo ikke gå glipp av! I dag skal jeg ut for å jakte på flere. Det er i hvert fall lykke for meg.

Ha en nydelig høstlørdag, folkens!!! Håper du fyller den med noe eller noen som gjør deg glad ❤

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s