Ukens antrekk! Uke 38

0367820620_6_1_1hmprod-3InWear_Bell Jaq_799NOK_C57229003_003_main.jpghmprod-1

Ny uke, nye muligheter! Her får du ukens antrekk:

0367820620_6_1_1

Rosa genser i 100% ull fra Zara, kr 299. 

GØY MED FARGE(R)!

Noen steder, slik som her på østlandet, er det fortsatt såpass varmt om dagen, at de lune ullgenserne ikke har fått kjørt seg riktig ennå. Men plustelig snur det, og da kan det være deilig å ha noe varmt og stilig på lur. Slik som denne strikkegenseren i en herlig rosafarge. Jeg blir alltid glad for å se farger, også utover høsten og vinteren. Og rosa er definitivt en farge vi kommer til å se mer til fremover.

InWear_Bell Jaq_799NOK_C57229003_003_main.jpgSølvskjørt fra InWear, kr 799.

METALLICA!

Metalliske stoffer setter en ekstra spiss på antrekket og gjør det litt ekstra glamorøst. Hvem sa at sølv, gull og paljetter kun var forbeholdt festantrekket? Stylet på den rette måten, er det ingen ting i veien for å kjøre litt glam også i hverdagen. I kombinasjon med litt grove strikkegensere, noen tette strømper og grove boots, får du en spennende miks av materialer og et stilig antrekk. Bonusen er jo at du også kan bruke skjørtet til fest. Da gjerne i kombinasjon med en pen bluse og noen høye hæler, om du føler for det.

hmprod-1Sorte ankelboots fra H&M, kr 399.

WALK THIS WAY!

Det er ingen ting som tyder på at trenden med ankelboots har tenkt å gi seg med det første. Sesongens heteste varianter kommer i alt fra høye hæler, gjerne grove, til mer lavere varianter. Vi ser en antydning til at stadig flere nå kommer i spissere utgaver enn tidligere, og for å være helt ærlig ser det også litt mer elegant ut enn de som er helt runde og butte på tuppen. Et triks er også å velge strømper og sko/støvletter i samme farge for en forlengende effekt på bena.

hmprod-3Geometriske øredobber i sølv fra H&M, kr 30. 

PYNT TIL ØRENE!

De store, dominerende smykkene, eller såkalt statementsmykker, er fortsatt i vinden. Det betyr at du ikke trenger å være redd for å synes, eller kjøre litt bling, men at det ofte holder med et fokusområde av gangen. Regelen er stor ørepynt, minimalt smykke (eller ikke noe smykke). Eventuelt et stort halssmykke, men da diskret pynt i ørene. Alt med måte, med andre ord, og ikke alt på en gang.

(Foto: Produsentene)

2 kommentarer

  1. Liker godt disse nye innleggene dine. Håper du fortsetter med det. Metallisk mot strikk er så fint. jeg har noe lignende i skapet, så dette skal prøves ut.

    Liker

    • Hei Kari! Så utrolig hyggelig at du synes det!! 🙂 Innleggene kommer til å bli en fast post på programmet framover. Og jeg er helt enig med deg – det er en super kombinasjon! Klem fra Vibeke 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s