Feriemodus og fotoapp!

Joda, jeg lever!!! 🙂 Er bare veldig inne i feriemodus om dagen, og nyter herlige sommerdager i Kragerø sammen med familien. Det er liksom kun tre ting som gjelder akkurat nå:

– å smøre seg godt nok inn med solkrem!

– å drikke nok vann!

– å dyppe seg i sjøen når det blir for varmt på land!!!

Som dere skjønner, jeg har mye å tenke på 😉 I tillegg bruker jeg en del av tiden til å ta bilder. Jeg er jo litt fotogal, og legger jevnlig ut bilder på instagram under @vibekestiansen, dersom du er interessert i å følge meg. Må nok innrømme at det for det meste blir naturbilder, men av og til dukker det opp litt andre ting også. I det siste har jeg også lekt meg litt med vscocam-appen, som er en egen fotoapp som du kan ta bilder med, redigere dem i etterkant, og så legge ut på instagram, for eksempel. Appen kan lastes ned gratis i app-store, og er også tilgjengelig for android-brukere. Vscocam er egentlig mye mer enn bare en app, det er et eget nettsamfunn med fans, tilhengere og brukere over hele verden. Noe som betyr at det er gode muligheter for å følge andre brukere – og bli inspirert. Det gjør i hvert fall jeg!! Veldig ofte kjennetegnes bildene ved at de har et slags hvitaktig slør over seg, men det er bare en av mange, kreative redigeringsmuligheter som finnes gjennom denne appen. I praksis fungerer den litt som instagram, bare med flere redigeringsmuligheter. Du kan jo sjekke ut mer her, om du ble nysgjerrig. Her kommer noen av bildene som jeg har tatt med vscocam den siste tiden, som jeg ble ikke så verst fornøyd med:

IMG_5593 IMG_4931 IMG_4938 IMG_4942 IMG_4927 IMG_4921

Med andre ord en god miks av motiver. Men jeg synes det er gøy å teste ut litt forskjellig.

Håper du også nyter superfine sommerdager der du er, og fyller dem med noe fint!!!

IMG_5144

Fortsatt god sommer, bra damer (og menn)!!!

Plutselig tilbake med mer! Ciao! 🙂

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s