Sol, sommer og sjøliv!!!

da1830086d43ea3121c5d92beff2bc34

Her kommer en liten ferierapport. Men hva kan jeg si? Sol, sol og atter sol. Det er jo så varmt, at det eneste som gjelder er å ta dagsturer til en fin plass ved sjøen. Kan ikke huske sist vi hadde en så fin sommer her hjemme! Det aller beste jeg vet om er å finne et fint svaberg, kjenne den ramsalte sjølufta og bare flate helt ut med en god bok. Og blir det for varmt, er det bare å ta se en forfriskende dukkert. Så slik går no dagan! Skuldrene og pulsen har vel aldri vært så lav, og det er bare å nyte, samle opp sol og bølgeskvulp til en grå vinterdag!! (Som akkurat nå føles uvirkelig langt unna).

Håper du nyter fine sommerdager der du er også! Jeg kommer tilbake med mer spennende motestoff, inspirasjon og høstnyheter etter hvert.

Ønsker deg en fortsatt fin-fin sommer! Bruk den, nyt den!!!

Ciao!!! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s