On the road again …

82982de2624349a37ced5e235bedaf57I skrivende stund pakkes det aller siste, og det er snart klart for del 2 av årets sommerferie. Denne gangen skal begge barna være med, og vi setter om få strakser kurs mot min hjemby Kragerø, vår base de to neste ukene. Eller som Edvard Munch sa det: Kragerø, perlen blant kystbyene! 😉 Jeg er selvfølgelig helt enig!!! Nå gjelder det bare å få plass til alt i lille Yaris. Alltid en utfordring, håpløse på pakking som vi (i hvert fall jeg) er!

Vi snakkes, folkens!!! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s