Lekkert til neglene!

Hello, bra damer!! Litt i feriemodus om dagen, det frister liksom mer å være på stranda enn å sitte inne 😉 Men tenkte jeg skulle dele med dere mine sommerfavoritter til neglene:

IMG_4966

Til venstre: Nr 756, Coral Reef fra IsaDora. Den ser ganske oransje ut på flasken, men blir mer rødoransje på. Supert om du til vanlig bruker en knallrød variant, men vil ha et mer sommerlig alternativ.

I midten: Too too hot fra Essie. Denne ser rosarød ut før du får den på, men blir utrolig fresh og kirsebærrød på neglene. Supert dersom du liker rødtoner med litt blått i seg. Altså de kalde rødfargene.

Til høyre: Mitt siste kjøp og souvenir fra London, neglelakken Jump fra Topshop. Denne ligger midt i mellom de to andre, og får en nydelig korallfarget nyanse når du tar den på. Den ser litt rosa ut på flasken, men når du får den på har den heller et oransjeskjær over seg. En helt nydelig sommerfarge!

Uansett hvilken nyanse som er din favoritt, er utvilsomt både korall og oransje hete valg denne sommeren. Både på hendene og tærne. Ikke minst står de bra til solbrun hud. Hurra for sommeren!!! Håper du nyter den i lange baner!!

Ciao!!

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s