Skulle du sett!

496895f8dbe57d77200e8dc4d6ef25e5

… plutselig var det visst august! Og ferien går mot slutten. Men for en fantastisk sommer det har vært!!! Et herlig eventyr i uendelig mange akter. Nesten så jeg må klype meg i armen for å skjønne hvor heldig jeg har vært. Nå kjenner jeg at det skal bli deilig med en ny start. For august føles alltid litt som det. For noen starter et nytt skoleår om noen uker, for meg betyr august en ny start i dobbel forstand. Det er nemlig fra og med nå jeg skal stå på egne ben, starte mitt eget firma og bli frilanser på heltid. Utrolig spennende og skummelt på samme tid. I de 16 årene jeg har jobbet i magasinbransjen, har jeg alltid hatt fast jobb. Nå blir jeg altså min egen sjef, og det blir fryktelig spennende å se hvordan dette går. Jeg krysser fingrene og håper på det beste! Jeg håper du vil følge med meg videre, og fra og med i morgen lover jeg daglige oppdateringer på bloggen igjen. Da går den tilbake til sin opprinnelige form. Hva nå det måtte være, for den er stadig i endring, og jeg skriver om det som inspirerer meg. Men det skal bli godt å komme i gang igjen.

Ny start og nye muligheter! Jeg gleder meg!!! 🙂

Ciao, Bellas!!

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s