Mitt boktips: Et helt halvt år!

Og når jeg først er inne på anbefalinger! Gråtende avsluttet jeg boken Et helt halvt år i dag tidlig. Ikke minst gråt jeg fordi den var slutt 😦 En utrolig kjip følelse, når du bare ønsker at boken skal vare og vare. Hele veien fra London og hjem i går, bare leste og leste jeg. Jeg klarte ikke å legge den fra meg et øyeblikk. Egentlig begynte jeg på den på Leka, men der hadde jeg jo nesten ikke tid til å lese. Opptatt som jeg var med å utforske øya og leve ut eventyret! 🙂

Men nå har jeg altså lest den ferdig. Så dersom du trenger tips til bra sommerlektyre i ferien, kan jeg anbefale boken på det varmeste. Har egentlig ikke lyst til å røpe så mye av den. Hovedpersonen i boka heter Louisa Clark som egentlig aldri har hatt så store ambisjoner, men så skjer det noe som får henne til å skifte oppfatning og syn på livet. Og det er nettopp det som skjer når du leser denne boka, den gjør deg oppmerksom hvor skjørt livet er, og hvor viktig det er å nyte og sette pris på det vi har! Ikke minst hvor viktig det er å leve livet til fulle! Les den!!! 🙂

uten navn

Et helt halvt år er skrevet av Jojo Moyes, som fikk sitt store gjennombrudd med denne boken. Originaltittelen er Me before you, dersom du foretrekker å lese den på originalspråket. Boka finnes nå i pocketutgave til kr 149. Og det er visstnok bare et spørsmål om tid før filmen kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s