Deilig sommermusikk!

Rett før eventyret skulle begynne, og jeg satte kurs mot Leka, laget jeg en egen spilleliste som jeg kunne høre på underveis. Men siden nettverket dessverre ikke var så stabilt, fikk jeg ikke til å spille den der oppe. Men flere av låtene gikk uansett igjen på P3, som jeg alltid hørte på i bilen under mine korte og lange roadtrips. Så om du trenger litt inspirasjon til litt deilig sommermusikk, kan du jo sjekke ut noen av disse. En fin miks av kjente og kanskje litt mer ukjente artister. Hope you like!!!

Fortsatt deilig sommer! Jeg håper dere koser dere i lange baner!!! Ciao! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s