Vi beklager, teknisk feil!

Jeg hadde jo lovet et skikkelig bildeinnlegg fra turen. Men det ser ikke ut til at mac’en og bloggprogrammet snakker samme språk 😦 Jeg får rett og slett ikke til å laste over bildene som jeg ønsker. Det var ordentlig synd!!!! Og skikkelig nedtur. Jeg beklager så mye!!!

I morgen reiser jeg en liten tur til London. Jetsetter som jeg visst plutselig ble 😉 Så da blir det nok en liten stund før jeg får lagt over bildene.

Jeg lover å komme sterkere tilbake!!!

På gjensyn, alle sammen! London kaller!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s