Fra Leka til London!!!

IMG_0453Fineste Leka!

Snakk om kontraster! Natt til tirsdag kom jeg altså hjem til huset mitt på Kolbotn, rett utenfor Oslo, etter mitt fantastiske sommereventyr på Leka. Da var det bare å forsøke å sove ut, før kofferten skulle pakkes og et nytt eventyr oppleves!! Litt hektisk ble det, men utrolig gøy da jeg endelig satt på flyet til London onsdag.

Den første kvelden ble en rolig og koselig kveld med mine fine venner, som jeg også skulle bo hos. Dagen etter ble det tid for å utforske litt mer. Først nærmiljøet som var Ruislip, en forstad til London. Deretter dro min gode venninne Stina og jeg en tur til Notting Hill, og endte opp med en sjarmerende og utrolig morsom pub-til-pub-runde nedover Portobello Road. Masse bra steder langs den gaten! Før vi avsluttet kvelden med et nydelig måltid på Honest Burgers. Kan virkelig anbefales!

???????????????????????????????

Pastellfargede hus i Notting Hill.

HB_Special_AngloFrench-282x139

En ærlig burger.

Fredag stod det først litt shopping på programmet, og jeg fikk meg blant annet et par nye Nike sko, samt noen bøker fra Urban Outfitters. Elsker bokdelen av den butikken. Finner alltid så mye gøy der. Deretter satte vi kurs mot South Bank, og det første vi så da vi kom opp fra Underground var Big Ben, deretter London Eye, og så ruslet vi ned til Tate Modern, det store kunstmuseet, hvor vi tuslet rundt og fikk se mye fin kunst. Ikke minst rakk vi et lite glass champagne til den supre utsikten fra 6th floor. Men hovedmålet denne kvelden var restauranten Back in 5 minutes, som befinner seg i 224 Brick Lane. Fra gaten ser den ut som en helt vanlig klesbutikk, men innerst i butikken, bak en mørk gardin, finner du en trapp ned til et sjarmerende rom med ca 30 sitteplasser, fordelt på to bord. Tanken er å gi gjestene følelsen av å være på middag hjemme hos noen, og kokken, som faktisk er svensk, tryllet frem de lekreste retter. Vi bestemte oss for å slå til med en 6-retters, siden denne kun kostet 10 pund mer enn 3-retteren. Stedet er en del av et konsept som kalles The Disappearing Dining Club, som du kan lese mer om her. Virkelig et spennende sted som kan anbefales neste gang du er i London!

big-ben2

Big Ben

London-Eye-2009

London Eye

Tate_Modern_viewed_from_Thames_Pleasure_Boat_-_geograph_org_uk_-_307445

Tate Modern

back-in-5-minutes-secret-underground-restaurant-london-1

På utsiden, en helt vanlig klesbutikk.

SS774794_942long

Bak forhenget, bakerst i butikken, en hemmelig restaurant!!!

Siden min venn James spiller i Dronningens Garde, ellers Scots Guards som det egentlig heter, fikk jeg være med mine venner å se ham spille og marsjere foran slottet i Windsor på lørdag!! Utrolig gøy! 🙂 Visstnok var Dronning på slottet, siden hun er der en del om sommeren, men vi klarte dessverre ikke å se henne. Etterpå utforsket vi Windsor, som viste seg å være en sjarmerende, liten by ved Themsen.Windsor_Castle_Upper_Ward_Quadrangle_2_-_Nov_2006

Windsor Castle.

header1

The Scots Guards.

cote-Windsor-1-300

Lite utsnitt fra Windsor.

Og plutselig var jeg altså hjemme igjen! Hu-hei, som tiden flyr når man har det gøy! Men jeg koser meg i lange baner. Det som først kunne se ut til å bli en litt småstusselig sommer uten kjæreste, har virkelig blitt en av mine aller beste. Ikke minst takket være alle de fine folkene jeg har i livet mitt, og de jeg har møtt på min vei. Og det beste av alt? Sommeren er ennå ikke over!!!! Jippi!!! 🙂

Vi snakkes, mine venner!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s