The end (nesten) …

Alle gode ting må en dag ta slutt, er det visst noe som heter. Hvorfor det egentlig? Og for et utrolig teit ordtak. For jeg vil ikke at eventyret skal ta slutt!!! Jeg kjenner jeg har mye på hjertet og altfor liten tid.

For mens jeg fikk guidet tur på Leka Bygdemuseum av Linda, ringte min nye venninne Klara og var klar for en siste kveldstur, som vi hadde snakket om å få til tidligere. Vi avtalte å møtes klokken seks, og det møtet varte helt til klokken elleve, inkludert kveldsmat og fine samtaler 😉

Nå sitter jeg på trappen for siste gang. Vinden er fortsatt mild, og jeg suger til meg de aller siste inntrykkene. Samtidig som jeg forsøker fordøye denne fantastisk fine dagen, avslutningen, og dette utrolige eventyret. Jeg er både stolt , rørt og glad. Dette har vært en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Og jeg vet at jeg bare må tilbake til denne paradisøya. (Hadde jeg hatt muligheten så hadde jeg kjøpt Villa Bakkan på flekken!!!)

Så gi meg litt tid (i morgen starter den lange ferden hjem mot Oslo. Etter planen står jeg grytidlig opp, pakker det aller siste og vasker gulv, og så går hele dagen med til roadtripen hjem). Og vel hjemme (det vil si tirsdag) lover jeg fyldig og utfyllende rapport fra min siste dag i paradis.

Nå må jeg bare nyte de siste minuttene for meg selv. Jeg håper og tror du forstår 🙂

Hvordan skal jeg klare å omstille meg til ståkete byliv etter dette?

Følg med, følg med på aller siste episode av mitt sommereventyr!!!

Slengkyss til alle!!! 😉

To be continued …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s