Mitt sommereventyr, del 2!

image

Hei sveis! 🙂 Ny dag, nye muligheter!!!

Ankom Trondheim i går ettermiddag til grått og trist regnvær. Men etter å ha spist en nydelig pizza på Tulla Fischer, klarnet det jammen opp. Og det ble etter hvert helt magisk!!!! I natt har jeg sovet som en prinsesse i silkemyke hotell-laken! Nå er det opp og hoppe, spise frokost på Godt Brød, for så å sette kurs nordover. Som jeg gleder meg!

imageimageimageimage

Trondheim viste seg fra sin beste side i går, som dere ser.

Dette ble bare en liten tilstandsrapport. Håper dere har lyst til å følge meg videre. Jeg oppdaterer turen jevnlig på instagram @vibekestiansen. Så følg meg gjerne der!

To be continued …

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s