Mitt sommereventyr, del 1!

d1da3ea1a94e142dd077723957e27583

YESSS!!! Da begynner eventyret! Jeg er pakket og klar, og i kjent stil har jeg jo selvsagt pakket altfor mye. Fordelen er at jeg kan kjøre bil helt fram, men ulempen er at det blir det altfor fristende å ta med alt jeg tror jeg KANSKJE kommer til å få bruk for. Og det er MYE!

Første etappe er Oslo-Trondheim. Og været er aldeles strålende. Jeg ligger til og med en halv time foran skjemaet. So far, so good!!!

Kjempegøy om noen har lyst til å følge meg på turen. Reisemålet er altså Leka, i Nord-Trøndelag, hvor jeg har leid et nydelig sommerhus. Noe du kan lese mer om her. Der skal jeg bo alene i en uke, og siden jeg både er husredd og mørkredd kan jo det bli en liten utfordring. Heldigvis er det lyst ute mesteparten av tiden, så jeg var heldig med den.

Jeg skal prøve å oppdatere daglig, om jeg kommer meg på nett. Det er ikke internett i huset, men jeg skal se hva jeg får til via mobilen. Følg meg gjerne på instagram @vibekestiansen, som vil bli oppdatert jevnlig.

Nei, nu kjör vi, jeg og alt pikkpakket mitt i den røde Yarisen!! Vi snakkes!!! 🙂

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s