Mitt sommereventyr, dag 2!

Dagen i dag har vært en fantastisk reise!!! Startet i Trondheim, og nå sitter jeg på trappa til Villa Bakkan med rosé i et kjøkkenglass med oliven til. Hodet er fullt av de nydeligste bilder, motiver og inntrykk. Jeg har allerede opplevd og sett så utrolig mye fint, og eventyret har bare så vidt begynt!! Føler meg så veldig heldig som får oppleve dette. Og dere som følger meg på Instagram har nok sett at jeg har gått fullstendig instabananas. Umulig å la være når det ene motivet vakrere enn det andre åpenbarer seg rundt neste sving! For et fantastisk fint land vi bor i.

Nå kjenner jeg at jeg er spent på hvordan den første natten i et gammelt, ukjent hus blir. Foreløpig føles det tryggest ute 😉

Sliter dessverre litt med nettverket, så er redd det bare blir tekst i kveld. Men bildene finner du på @vibekestiansen Tror det skal være mulig å titte på nett selv om du ikke har instagram også.

Håper dere også har hatt en fin-fin sommerdag! Ferie eller ikke! 🙂

Ciao, bra damer! Og bra menn (jeg vet at det er noen av dere som følger meg også 😉 )

To be continued ….

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Reise. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s