Spennende høstnyheter fra Lindex!

Joda, du leste riktig. Samtidig som de aller fleste av oss bare går og gleder oss til sol, sommer og ferie, er motebransjen for lengst i gang med høsten. Og i dag var jeg så heldig å få en sniktitt på høstens nyheter fra Lindex. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, noe har skjedd med Lindex!!! Stilen har blitt mer edgy og spennende, samtidig som det fortsatt finnes noe for alle. Jeg har fått lov til å vise fram noen smakebiter på alt det fine vi har i vente. Og faktum er at første del av kolleksjonen er i butikk allerede i løpet av juli, resten vil fortløpende bli levert de neste månedene.a536bcebd2cbb5cf_800x800ara3b1852efd32fb3e_800x800ara19fe556e3214c75_800x800arb45eef3aef9d164b_800x800ar81edd4f520cea404_800x800ar

(Foto: Produsenten)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote, Shopping og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s