En rørende historie!

Siste del av Italia-turen kommer litt senere.

Men aller først må jeg dele denne fantastisk vakre og rørende historien som jeg akkurat kom over på Harvest.as. – mennesket & naturen. Et nettmagasin basert på frivillig innsats – og bidrag. I dag skriver de om Axel Røthe (17), som er blind, men som tar bilder. Jeg fikk tårer i øynene. Virkelig en rørende historie verdt å sette av noen minutter på å lese!!!

Artikkelen er skrevet av Kjetil Østli, og du finner den her:

http://harvest.as/artikkel/theblindphotographer

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s