Bilder fra Italia, dag 6.

God morgen! 🙂 Litt uvirkelig at jeg er hjemme igjen. Det føles som om jeg har vært borte en liten evighet. I mellomtiden har det jo eksplodert med nydelige blomster og grønt overalt her hjemme. Så utrolig vakkert å komme hjem til! 🙂

Nå skal jeg forsøke å oppdatere det jeg ikke fikk gjort de siste dagene på reisen min. Først kommer bilder fra søndag, dag 6 av mitt Italia-eventyr. Dette var altså gråvær- og bloggedagen, men også spise-masse-deilig-mat-dagen. Her kommer noen bilder for å forsøke illustrere akkurat det! 🙂

IMAG8215

Fantastisk vegetarlasagne til lunsj!!!

IMAG8219

Et av reisens (mange) høydepunkt! Vi snakker en helt fantastisk, hjemmelaget mint-is med sjokoladesaus. Mmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!! For en nydelig smaksbombe!! 😉

IMAG8220

Perfekt i kombinasjon med en kopp espresso. Bellissima!!!!!

IMAG8223

Aller helst forsøker jeg å ikke spise det samme flere ganger på tur. Det er så mye mer spennende å utforske menyen og nye smaker hver dag. Men her røyk jeg på nok en smell! Denne dagen i form av forrett til middagen. Capresen jeg fikk servert på dette stedet, Ristorante La Volpenera, er kanskje verdens beste!! Med ferske, fantastiske råvarer, og for en smak på tomatene! Mama mia, så utrolig godt!!! (Ja, nå blir det mange utropstegn!!!)

IMAG8226 IMAG8229IMAG8228

Denne dagen gikk jeg for en minestronesuppe til hovedrett. Med nydelige grønnsaker fra området. For ikke å glemme parmesan!! Det kan aldri bli nok parmesan 😉 Virkelig et herremåltid. Og jeg tenkte ikke på det før etterpå. Men hele måltidet, og dagen, ble faktisk vegetarisk. Ingen sak når man får servert de aller beste råvarer og grønnsaker. Yummi!!!

(Ikke akkurat verdens beste bildekvalitet med min gamle mobil, men håper dere fikk et lite inntrykk likevel…)

To be continued ….

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s