Snipp, snapp, snute…

… så var Toscana-eventyret ute! 🙂

For en reise dette har vært!!! Kom akkurat hjem til min fine, lille familie etter nesten 14 timer på reise. Vi snakker Salvadonica-Firenze-Pisa-München-Oslo på en dag! Borte bra, men jammen fint å komme hjem også. Er likevel så utrolig glad for at jeg dro. At jeg bare gjorde det. Virkelig en opplevelse for livet!! I morgen lover jeg bilder og de siste oppdateringene fra reisen 🙂

God natt, bra damer!!! Ciao!

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s