Ciao, Bellas!

Fryktelig dårlig med både bilder og blogging i dag. Det er aller siste dagen her, og den forsvant i spennende matkurs og siste innspurt av det gode liv. Og plutselig kom sola med tidenes solnedgang! Føles som jeg har vært borte en måned, minst, men i morgen ruller jeg hjem igjen. Glad, mett og full av gode opplevelser. For et eventyr!!! 😉

Jeg lover å oppdatere med de siste dagene når jeg er på nett igjen!

Arrivederci, Toscana!

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s