Når livet tar en uventet vri …

Det er ikke alt her i livet som går etter planen. Noen av dere husker kanskje jeg skrev et innlegg tidligere i år om at nå var drømmereisen i boks (noe du kan lese mer om her). Med drømmemannen. Trodde jeg. Men nå ble det ikke slik. Kort tid etter ble det brått og uventet slutt. I ettertid ser jeg jo at det var mange tegn hele veien, men mens det stod på var jeg totalt blendet av forelskelse. Og jeg er neppe den første!

Så hva gjør man? Når drømmeturen med drømmemannen er bestilt? Avbestiller man? Nei, da stryker man drømmemannen og drar på drømmeferie likevel! Å få oppleve Toscana er en drøm jeg har hatt utrolig lenge, og det satt så vanvittig langt inne å avbestille. Ikke nok med at det ble slutt, skulle jeg virkelig gå glipp av drømmereisen også? Så jeg bestemte meg. Jeg drar alene! Pokker heller! Jeg har ikke noe problem med å ha det fint i eget selskap, og jeg elsker å fotografere. Noe som er en av grunnene til at jeg har drømt om å dra hit i utgangspunktet. For å ta bilder av landskapet, det vakre lyset, for ikke å glemme den gode maten og vinen, så klart. Og jeg må bare si det, jeg gleder meg som en liten unge! Dette er noe av det lureste jeg har gjort. Fra venner og kjente får jeg heiarop og tilbakemeldinger om hvor tøff jeg er som drar alene. Men ærlig talt, hvorfor ikke? Skal jeg sette min store drøm på vent fordi drømmemannen ikke var drømmemannen likevel? Skal jeg sitte og vente på at en ny dukker opp, som jeg kanskje en gang i fremtiden kan reise sammen med? Jeg tror ikke det! Jeg kjente veldig sterkt at dette var bare noe jeg måtte gjøre. Tøff eller ikke. Det føltes på en måte som om jeg ikke hadde noe valg. En reise jeg bare måtte gjennomføre. Med kameraet som følgesvenn er jeg aldri alene.

Og i morgen begynner eventyret! Juhuuu! Jeg flyr grytidlig til Pisa, hvor jeg har en overnatting, før ferden går videre til Salvadonica. Jeg er ennå ikke helt sikker på hvordan jeg kommer meg dit. Men det skal gå tog fra Pisa til Firenze og lokalbusser derfra. Så på et eller annet vis skal jeg nok komme meg dit.

Jeg håper du har lyst til å følge meg på reisen! Daglige oppdateringer følger, så sant jeg kommer meg på nett. Og for dere som følger meg på facebook eller instagram, vær herved advart for Toscana-klisjeer i alle former!

Jeg sier som kidsa: YOLO – you only live once! Og arrivederci!!!

7eb09a3c818b888bfb16984cd0213914

(Foto: Pinterest.com)

10 kommentarer

 1. riktig god tur Vibeke!! Tenker du får en fantastisk tur, og med bare deg selv kan du jo gjøre akkurat det DU vil!!!!

  Liker

  • Tusen takk for koselig kommentar, Lena! 🙂 Ja, jeg tror det blir veldig bra, altså. Kiler i magen som er full av sommerfugler! Helt riktig det du sier! 🙂

   Liker

  • Tusen takk, så utrolig koselig å vite, Fru Tunheim! 🙂 Jeg er jo så heldig som har så mange bra damer rundt meg! Både her på bloggen og utenfor. Dette blir helt supert! 🙂 Vibekeklem!

   Liker

 2. Det var leitt at det ikke gikk veien med eksdrømmenmannen, men jeg liker innstilingen din. Så fint at du reiser uansett. Jeg hadde aldri gjort det, jeg er for avhengig av selskap. Men det er absolutt noen fordeler med å reise åleine og slippe å ta hensyn til noen andre. God tur. Jeg følger deg på turen.

  Liker

 3. Trist at det ikke ordnet seg med drømmemannen, men så bra at du reiser likevel – det ville jeg også gjort 😉 Kos deg og nyt opplevelsene!

  Liker

  • Tusen takk for koselig kommentar, Karianne! 🙂 Dag 1 er over, og jeg stokoser meg! Dette er noe av det lureste jeg har gjort! Følg med, følg med i neste episode! 😉

   Liker

 4. God tur og kos deg masse, har nettopp begynt å lese bloggen din og jeg er imponert og ikke minst inspirert. Heier på deg!

  Liker

  • Tusen takk, Elise! 🙂 Så utrolig koselig å høre! Straks klar for ny dag her i Toscana-land. Blir spennende å se hva den vil bringe 😉 Arrivederci!!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s