I’m back!

Håper dere som jeg har hatt en strålende påskeferie!!! Været ble altfor fint til å sitte inne og blogge, så det ble påskekos i solveggen ute i stedet. Og plutselig ble det jo vår. Akkurat hva jeg trengte! På kveldene ble det quiz, scrabble og kortspill med familien. Men nå kribler det etter å lage nye innlegg her på bloggen. Så følg med, følg med!!! 🙂

3101dd8083f123a051c3ad6d2e15bca6

(Foto: Pinterest.com)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s