Alle hjerters dag?

Jeg vet at dette er dagen mange elsker og andre hater. Noen synes det er helt topp med en egen dag hvor man kan gjøre litt stas på hverandre, mens andre synes hele dagen er noe kommersielt oppspinn. Jeg hører nok mest til den første kategorien, håpløs romantiker som jeg er. Men jeg mener ikke dagen trenger å inneholde eksklusive gaver, sjokoladeesker eller annet stæsj. Akkurat det er jeg også litt motstander av. Det trenger ikke å være dyrt eller noe materalistisk for å glede den andre. Men jeg synes det er flott med en dag hvor vi setter kjærligheten i fokus. Motstandere vil hevde at: Vi trenger ikke noen egen dag for det, kjærlighet kan vises alle andre dager i året! Og jeg skjønner absolutt poenget, og kan til dels være enig. Men er det ikke nettopp slik at vi har lett for å glemme å sette pris på våre nærmeste og kjære i en hektisk hverdag? Er det ikke fint å få en liten påminnelse om å gjøre litt ekstra stas på hverandre?

Jeg vet godt at mange single også synes denne dagen er ekstra kjip. Naturlig nok, siden det er så mye fokus på det over alt. For Valentines day har liksom blitt den ultimate kjærestedagen, og har man ikke det, havner man automatisk litt på utsiden. Jeg synes derfor vi skal gå for den norske oversettelsen av dagen, nemlig alle hjerters dag, og gjøre det til en dag hvor vi alle prøver å være gode med hverandre. Enten i form av en liten oppmerksomhet, en hyggelig kommentar, eller en liten hilsen på sms, mail eller FB. Ikke minst bør vi være litt ekstra hyggelige og oppmerksomme mot de vi kjenner som ikke har noen kjæreste akkurat i dag. Det er lov å sende en hjertelig hilsen til venninner også! Jeg husker godt hvor glad jeg ble når gode venninner sendte det til meg når jeg selv var singel. Det varmet skikkelig. Og så håper jeg at de som er single enten slår seg sammen, eller gjør noen hyggelig for seg selv akkurat i dag. Enten det er et deilig glass vin i badkaret, titter på sesong 2 av House of Cards (som legges ut på Netflix i dag), eller lager litt ekstra god mat. Fordi du fortjener det! La det være en dag i kjærlighetens tegn, og la de som ønsker å feire dagen gjøre det. Hurra for alle hjerters dag! Håper dere får en fin dag og kveld uansett sivilstatus, alle bra damer der ute! ❤

c38e8fae67a850e1fc08f4a5e184167f

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s