Russian kiss – en moderne protestvise!

Samme dag som OL-ilden tennes i Sotsji, er det et annet brennhett tema som er på alles lepper, nemlig Putins og store deler av Russlands holdning til homofili. Artisten Annie har derfor laget sin egen, moderne protestvise i velkjent, popete discostil, nemlig Russian Kiss, som ble sluppet nettopp i dag. På refrenget har hun fått med seg Bjarne Melgaard, og som vanlig handler det om sex når den kontroversielle kunstneren er involvert. Enjoy!

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Video | Dette innlegget ble publisert i Musikk og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s