Hollywoodstjernenes ærlige ansikt!

I anledning den 20. årlige Hollywoodutgaven av det amerikanske magasinet Vanity Fair, fikk kunstneren og fotografen Chuck Close i oppdrag å avbilde 20 Hollywoodikoner. Men premissene var litt utenom det vanlige. Close forlangte nemlig at de kom seg til studio på egenhånd, kom alene eller med en nær venn/kollega, og stilte usminket og ustylet foran kamera. No Hollywood treatment med andre ord. Tanken var å vise kjendisenes egentlige ansikt, og vise at de bare er vanlige mennesker bak fasaden. Blant de som stilte til fotoshoot var Julia Roberts, Scarlett Johansson, Robert De Niro, Opera Winfrey, Brad Pitt, George Clooney, Kate Winslet, Jessica Lange, Bruce Willis og Harrison Ford med flere. Bildene ble tatt med et spesialbygget polaroidkamera i 20″ x 24″ format, og kan ses i marsutgaven av Vanity Fair.

Her ser du noen av bildene:

tumblr_n0ja9gykOk1qzgak3o1_1280

chuck-close-hollywood-portfolio_sw_4_chuck-close-hollywood-portfolio-ss01 chuck-close-hollywood-portfolio_sw_6_chuck-close-hollywood-portfolio-ss03 kate-no-makeup-460

Se også intervju med Chuck Close og behind the scenes fra shooten her:

http://video.vanityfair.com/watch/chuck-close-hollywood-portfolio

(Foto: Chuck Close/www.vanityfair.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s