Vår i sikte!

Neglelakker har for lengst blitt det nye tilbehøret, og stadig flere liker å skifte neglelakk nesten like ofte som vi skifter antrekk. Eller er om ikke annet opptatt av å ha matchende neglelakk når vi skal ut. Jeg sjekket akkurat værmeldingen, og her jeg bor ser det ut til at det er meldt grått vær non-stop de neste 9 dagene. Ikke akkurat oppløftende nyheter, men da er det desto deiligere å titte litt på vårnyhetene. Og ingen vår uten et innslag av lyse, deilige pasteller, for å minne oss om at det går mot lysere og varmere tider!

Her får du de aller nyeste trendlakkene fra det amerikanske merket Deborah Lippmann. De koster kr 169 per stykk og vil være tilgjengelig fra februar/mars. Bare navnene får meg i godt humør. Jeg vil ha vår. Nå!

Flower in her hair
Flower in her hair
Tip toe through the tulips
Tip toe through the tulips
Spring buds
Spring buds
Build me up buttercup
Build me up buttercup
La vie en rose
La vie en rose
Blue orchid
Blue orchid

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s