Vår i sikte!

Neglelakker har for lengst blitt det nye tilbehøret, og stadig flere liker å skifte neglelakk nesten like ofte som vi skifter antrekk. Eller er om ikke annet opptatt av å ha matchende neglelakk når vi skal ut. Jeg sjekket akkurat værmeldingen, og her jeg bor ser det ut til at det er meldt grått vær non-stop de neste 9 dagene. Ikke akkurat oppløftende nyheter, men da er det desto deiligere å titte litt på vårnyhetene. Og ingen vår uten et innslag av lyse, deilige pasteller, for å minne oss om at det går mot lysere og varmere tider!

Her får du de aller nyeste trendlakkene fra det amerikanske merket Deborah Lippmann. De koster kr 169 per stykk og vil være tilgjengelig fra februar/mars. Bare navnene får meg i godt humør. Jeg vil ha vår. Nå!

Flower in her hair

Flower in her hair

Tip toe through the tulips

Tip toe through the tulips

Spring buds

Spring buds

Build me up buttercup

Build me up buttercup

La vie en rose

La vie en rose

Blue orchid

Blue orchid

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote, Shopping, Skjønnhet og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s