Filmtips: Frances Ha

I kveld har jeg sett filmen Frances Ha, som jeg likte utrolig godt. Hele filmen er i sort/hvitt, og handler om 27 år gamle Frances som bor i New York. Hun er ikke helt klar for voksenlivet, har ikke helt fått det til som danser, og vil aller helst henge ut med sin beste venninne og bare ha det gøy. Som kjent blir folk etter hvert voksne, og forhold kan forandre seg. For filmnerder kan referanser til French New Wave og Woody Allen nevnes. I like it a lot!

Greta Gerwig

Frances-Ha-film-still-3

Frances-Ha-Film-still_2

Frances-Ha-film-still

(Foto: cinematicfilmblog.com, thefoxisblack.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s