Motenytt: Malene Birger forlater suksessbedriften!

Danmarks kanskje aller mest kjente motedesigner har nå bestemt seg for å forlate skuta og suksessbedriften. Nylig annonserte nemlig Malene Birger at hun trekker seg tilbake, og neste års vår/sommerkolleksjon kommer til å være den aller siste hun er kreativ mentor for. Ny sjefsdesigner for By Malene Birger vil bli Christina Exsteen som har jobbet tett med Malene Birger siden merkets oppstart i 2003. De siste tre årene skal de visstnok ha jobbet opp mot at denne dagen skulle komme. Selv har Malene Birger planer om å fortsette med kreative prosjekter under navnet BIRGER1962, men utelukker ikke at det i fremtiden kan bli aktuelt med et samarbeid med By Malene Birger.

Her kommer smakebiter fra vår/sommer 2014:

SS14_byMaleneBirger_Riddhi_SEK3199_NOK2799SS14_byMaleneBirger_Trishala_coat_SEK5199_NOK4599SS14_byMaleneBirger_Utpala_SEK3999_NOK3599

SS14_byMaleneBirger_Merlinas_SEK999_NOK799SS14_byMaleneBirger_Toro_red_SEK3199_NOK2699

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote, Shopping og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s