P3 for voksne!

Jeg trodde først det var en spøk, men neida. NRK har nå bestemt seg for å lage radiokanalen for deg som har vokst fra P3. Kanalen skal hete P13 og lanseres om et par uker. Sist onsdag var det visstnok prøvesending på P1-frekvensen, og den har allerede fått svært god kritikk. Jeg må innrømme at jeg er en av dem som fortsatt skrur på P3, selv om jeg egentlig burde ha vokst fra den for lengst. Samtidig er jo ikke alt der like fengende lenger. Det går mest i P3-morgen, Radioresepsjonen, og ett og annet helgeprogram. P3 for voksne synes jeg høres ut som et genialt forslag, og jeg gleder meg allerede til å teste ut den nye kanalen!

Les Thomas Talseths kommentar fra VG Nett her.

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Musikk og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s